Piilokamerapila säikäytti kaduntallaajat – humanoidi pomppasi lehtiautomaatista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkisarja X-Files jatkuu tammikuussa uusien jaksojen merkeissä. Nyt sarjan uutta tuotantokautta on mainostettu New Yorkissa teeman mukaisen piilokamerapilan avulla.

New Yorkin kaduille pystytettiin lehtiautomaatteja, joissa ohikulkijoille luvattiin ilmaisia New York Post -sanomalehtiä. Pahaa-arvaamattomien ihmisten yllätykseksi automaateista paljastuikin jotain aivan muuta.

Ensin piilokamerapilan uhreja säikyttelivät luukusta ilmestyvä avaruusolennon käsi. Seuraavassa pilassa lehtiautomaatista pomppasi ylös animatroninen humanoidi.

Youtubessa julkaistun piilokamerapilan päätteeksi paikalle ajoi mustia autoja, joista ulos asteli suojapukuihin sonnustautuneita hallituksen agentteja. The X-Files, eli Salaiset kansiot, jatkuu Suomessa Fox-kanavalla 8. tammikuuta alkaen.