Tyttö sai koiransa trimmaajalta – järkyttyi lopputuloksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa koiraroduista on sellaisia, joiden turkki kaipaa hieman tavallista enemmän huolenpitoa. Varsinkin pitkäkarvaisille koirille kampaushetket ja trimmaus tulevat tutuiksi toimenpiteiksi. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa tyttö järkyttyy trimmaajalta palaavasta lemmikistään.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten järkyttynyt pikkutyttö on saadessaan erilaiselta näyttävän koiransa takaisin. Koiran pitkä turkki on trimmattu edustuskuntoon, mutta tyttö ei ole lopputulokseen lainkaan tyytyväinen. Lapsen mielestä suloisen pullea poikakoira näyttääkin nyt aivan tyttökoiralta.

Tyttö pitelee lemmikkiä sylissään ja itkee lohduttomasti sitä, että trimmaaja on tehnyt sen suloisesta poikakoirasta tytön. Pitkät karvat ovat saaneet koiran näyttämään pulleammalta, minkä vuoksi tyttö on järkyttynyt lemmikkinsä riutuneesta lyhytkarvaisesta olemuksesta.