Bam Margera sai lapsen – julkaisi kuvat pienokaisesta ja äidistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-ryhmästä tunnettu Bam Magera on yhdysvaltalainen rullalautailija ja rokkitähti, joka on tuttu MTV-televisiokanavan ohjelmista ja nimeään kantavasta radio-ohjelmasta. Miestä on kutsuttu maailman suomalaisimmaksi amerikkalaiseksi. Nyt hänestä on tullut isä.

Splash, Instagram

38-vuotiaan Bamin vaimo Nicole Boyd synnytti perheeseen eilen lauantaina poikalapsen, joka saa nimen Phoenix Wolf. Margera julkaisi vastasyntyneestä ja äidistä kuvat Instagramissa. Toisessa kuvassa mukana on myös Bamin Phil-isä, joka on pukeutunut Joulupukiksi.

Viime syksynä Bamin April-äiti paljasti, että hänen pojallaan oli 25-vuotiaana bulimia. Margera aloitti runsaan alkoholinkäytön noihin aikoihin. Perhe pani merkille, että Bam kävi villeimpinä vuosina oksentamassa jokaisen aterian jälkeen, ja äidin mukaan syynä oli lihomisen pelko.

– Hän halusi näyttää hoikalta tavattuaan suomalaisen muusikon Ville Valon. Heistä tuli hyvät ystävät. Ville on maailman herttaisin ihminen, mutta hän ei koskaan syönyt. Hän vain joi. Minusta tuntuu, että näihin aikoihin Bam alkoi juomaan enemmän alkoholia, koska hän piti Villen ulkonäöstä ja halusi olla samankaltainen, April Margera kertoi tuolloin Vicelandin Epicly Later’d -ohjelmassa.

Bam Margera on monien suomalaisten rocktähtien hyvä ystävä. Mies viettää mielellään aikaan muun muassa HIM-yhtyeen ja The 69 Eyes-yhtyeiden jäsenten kanssa. Hänellä on myös erityislaatuinen suhde entiseen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoyhin, sillä muusikko vihki Margeran vaimoineen avioliittoon.