Jennifer Lopezin poikaystävä aikoo kosia? Osti 40 miljoonan yksityiskoneen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias laulaja Jennifer Lopez on alkanut tänä keväänä tapailemaan baseball-tähti Alex Rodriguezia. Lopezin ja Rodriguezin suhde vakavoitui vauhdilla ja pari esitteli nopeasti toisilleen heidän omat lapsensakin.

Nyt 42-vuotias pesäpallotähti on ilmeisesti suunnittelemassa latinopopin kuningattaren kosimista. Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan Alex Rodriguez suunnittelee Jennifer Lopezin kosintaa ja aikoo kysyä suuren kysymyksen rakkaaltaan jo joululomien aikana.

Samaan aikaan kosintauutisten kanssa julkaistiin myös tieto, että Rodriguez on ostanut näyttävän 40 miljoonaa dollaria maksaneen yksityiskoneen. Yksityiskoneessa on 14 paikkaa ja sillä on lupa lentää myös kansainvälisiä lentoja. Hulppean ostoksen uskotaan liittyvän tulevan kosinnan toteuttamiseen.