Nicole Scherzinger julkaisi seksikkään sänkykuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Nyt kaunotar on julkaissut myös oman hajuveden.

39-vuotias Nicole Scherzinger suunnitteli ja lanseerasi uuden Chosen-nimisen hajuveden. Laulajatähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt videon hajuveden mainoksesta, jossa nainen kiemurtelee viettelevästi sängyllä seksikkäässä satiinimekossa.

Naisille suunnatun tuoksun nimi Chosen tarkoittaa Nicole Scherzingerin mukaan sitä, että jokainen nainen on erityinen. Tähti haluaa, että kaikki naiset tuntevat olevansa ainutlaatuisia, hyväksyttyjä ja valittuja juuri sellaisina kuin he ovat. Tämä sama viesti on sisällytetty myös tuoksun nimeen.