Suomiräppärit jakoivat tuhansilla euroilla ruokaa Helsingissä – jättimäinen suosio!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna suomalaiset artistit jakoivat satoja ruokakasseja Helsingin Malmilla, ja tänään upea tempaus toteutettiin uudelleen Helsingin Ylä-Malmin Prisman ja useiden sponsorien kanssa yhteistyössä. Tilaisuuden järjestäjinä olivat muun muassa suomiräppärit Mikael Gabriel ja JVG sekä laulaja Reino Nordin, joka esiintyi tilaisuudessa.

Voi näistä videon pätkistä välittyy niin paljon hyvää mieltä ja rakkaut 💗💗💗 #teammg #mikaelgabriel

A post shared by ⚡ MIKAEL GABRIEL ❤️ (@teammgmikaelgabriel) on

Tänään iltapäivällä vähäosaisille oli jaossa tuhansilla euroilla lahjakasseja, jotka sisälsivät muun muassa joulukinkkuja, konserttilippuja ja muita tuotteita.

– Sisältönä on meidän porukan ostamia jouluisia tuotteita, Pauligin tarjoamaa kahvia sekä Atrian kinkkuja. Tämän lisäksi Mitchell and Ness toimitti nuorisolle pehmeitä paketteja ja WSOY kovia paketteja kirjojen muodossa. Myös monet muut toimijat ovat lähteneet ilolla mukaan omalla panoksellaan.

Aiemmin Mikael Gabriel esitti kollegoilleen haasteen, joiden hän toivoo toteuttavan vastaavanlaisen tempauksen ensi vuonna kullekin artistille itselleen tärkeässä paikassa.

– Toiveena on että ruokakassit päätyisivät niitä eniten tarvitseville, joko suoraan tai välikäden kautta. Toisen vähä voi olla toiselle paljon. Tapahtuma on kaikille avoin, mutta toivomme paikalle saapuvien kunnioittavan sen luonnetta ja muistavan, että kyseessä ei ole fanitapahtuma, Mikael Gabriel muistutti.