Dildoon saa nyt partnerin pään – etäseksi uudelle tasolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Masturbointi oman kumppanin poissaollessa on loistava tapa tyydyttää seksuaalisia haluja. Tähän mennessä kumppani on täytynyt tuoda mukaan tilanteeseen lähinnä ajatusten tasolla, jos häntä on yleensäkään halunnut ajatella. Nyt etäseksi on kuitenkin viety aivan uudelle tasolle.

Wobbling Willy

Ruotsalainen yritys on kehittänyt Wobbling Willy -tuotteen, joka on kumppanin päällä varustettu dildo. Erityisesti etäsuhteisiin sopiva hieromasauva maksaa noin 70 euroa. Kolmiulotteinen pää dildoon tehdään silikonista, ja asiakas pääsee vaikuttamaan tulokseen vielä eri työvaiheiden välillä.

Viraaliksi taannoin noussut uutuustuote on saanut valtaisan suosion, ja yritys on kamppaillut viime viikot saadakseen jo tilatut tuotteet asiakkailleen jouluksi. Yrityksen tiedottaja kertoo, että he lähes hukkuivat tilauksiin tuotteen julkistuksen jälkeen.