Eva Longoria hehkuu raskaana nahkamekossaan – odottaa poikavauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on ikuistettu syksyn aikana useisiin valokuviin hehkuvan kauniina. Nyt 42-vuotias kaunotar on vahvistanut odottavansa ensimmäistä lastaan 49-vuotiaan José Bastonin kanssa.

Poikavauvaa odottava Eva Longoria sädehti nyt kameroiden edessä Miami Beachilla. Nainen nähtiin iltariennoissa seksikkäässä mustassa pikkumekossa. Mekko oli kauniisti laskeutuvaa nahkaa tai nahkajäljitelmää, ja sen yläosassa oli kauniit pitsiyksityiskohdat, jotka lisäsivät mekon naisellisuutta.

Näyttelijättären arveltiin olevan jo syksyllä raskaana, koska moni huomasi Eva Longorian ulkomuodon hieman pyöristyneen. Eva Longoria ei vielä toistaiseksi ole kertonut miten pitkällä hän raskaudessaan on, mutta tuoreissa kuvissa vauvamasu on kuitenkin vielä melko pieni.

Splash News
Splash News
Splash News