Nerokasta! Uutuus mahdollistaa käsi kädessä -kävelyn talvella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen talvi on tunnetusti pitkä, pimeä ja kylmä. Kaamoksen aikaan ihmiset hakevat tunnetusti läheisyyttä, mutta esimerkiksi käsi kädessä käveleminen on talvipakkasella melko haastava suoritus. Nyt asiaan on kuitenkin kehitetty nerokas ratkaisu, The Smitten Mitten.

The Smitten Mitten on suurikokoinan hansikas, johon mahtuu kerralla kaksi kättä kahdesta eri aukosta. Toisin sanoen se on kehitetty nimenomaan mahdollistamaan romanttiset käsi kädessä -kävelyt kylmällä säällä. Näppituntuma on nimittäin tunnetusti aivan toista luokkaa, kun molempien omissa käsissä olevat hansikkaat eivät ole kosketuksen välissä.

Alunperin tuote on kehitetty Yhdysvalloissa jo vuonna 2003, mutta tänä jouluna siitä on muodostunut pienehkö somehitti, joka on siivittänyt tuotteen aivan uuteen menestykseen. Yksi kappale hansikkaita maksaa 35 dollaria, mutta tuotteiden toimituksesta Suomeen ei ole tietoa.