Poptähti juhli syntymäpäiviään pikkumustissa – poikaystävältä ihana yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears täytti juuri 36 vuotta. Hän juhli merkkipäiväänsä 2. joulukuuta kotonaan rakkaan poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Mies oli järjestänyt naiselle romanttisen yllätyksen, josta laulaja näytti pitävän.

Britney Spears on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka Asghari on hänestä kuvannut. Mies on loihtinut huoneeseen romanttisen valaistuksen ja asetellut pöydälle kuppikakkuja, joiden kuorrutteeseen oli laitettu kynttilöitä. Videolla vilahtaa myös romanttinen lahja, joka on aseteltu maahan ruusun terälehtien ja tuikkujen ympäröimänä.

Poptähti julkaisi syntymäpäivänään myös toisen videon, jossa hän laulaa kotonaan. Britney Spears kertoi videon yhteydessä, että hän on aina halunnut laulaa mustassa pikkumekossa ilman säestystä niin, että kamera kiertää hänen ympärillään. Nyt hän päätti viimein toteuttaa idean kun kello löi 12 yöllä ja hän täytti 36 vuotta.

Couldn’t ask for a better way to kick off my birthday ❤️🎂

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on