Tristan kehuu Khloen maasta taivaisiin: ”Näytät paremmalta raskaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen elämää seuraavat fanit ovat odotelleet kuumeisesti sitä, että sarjassa paljastettaisiin Khloe Kardashianin ja Kylie Jennerin mahdolliset raskaudet. Nyt Khloe on viimein vahvistanut olevansa raskaana ja saanut paljastuksen jälkeen tuhansia onnitteluviestejä.

33-vuotias Khloe Kardashian julkaisi omalle Instagram-kanavalleen ensimmäisen kuvan hänen jo selvästi pyöristyneestä vauvamasustaan. Hän on myöhemmin kertonut, että raskaus ja sen mukana tuomat muutokset yhä jännittävät häntä. Koripalloilijamies Tristan Thompson on kuitenkin rauhoitellut naistaan ja ylistänyt raskaana olevaa kaunotarta.

26-vuotias Tristan Thompson on Daily Mail -sivuston mukaan kiittänyt naista siitä, että hän saa olla tässä ikimuistoisessa matkassa mukana. Mies tulee aina vaalimaan muistoissaan tätä aikaa kun Khloe ja hän odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Lopuksi Tristan vielä kehui naisen ulkonäköä ja sanoi, että hän näyttää nyt raskaana ollessaan jopa vieläkin paremmalta kuin aiemmin.