George Michael kuoli viime jouluna – faneilta näyttävä kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti George Michael kuoli viime jouluna kotonaan Englannissa. Poptähden hautajaiset viivästyivät useilla kuukausilla, koska tähden kuolemaan liittyi niin paljon selvittämättömiä asioita. Sittemmin hänet saatiin lopulta haudattua kuolinsyyn selvittyä.

Nyt, vuosi supertähden kuolemasta, hänen faninsa ovat vaeltaneet joukoittain George Michaelin Lontoossa ja Berkshiressä sijaitseville asunnoille kunnioittamaan poismennyttä idoliaan. Fanit ovat jättäneet Berkshiren Goringissa sijaitsevan kodin edustalle runsaasti kukkia, muistoesineitä ja viestejä poptähdelle.

George Michaelin kuolemaan epäiltiin liittyvän päihteitä, mutta ruumiinavauksessa selvisi, ettei näin ollut. Asiantuntija varmisti, että tähti kuoli luonnollisista syistä. Yhdeksi kuolinsyyksi todettiin rasvamaksa, joka voi johtua alkoholin käytöstä tai diabeteksesta. Hänellä oli lisäksi sydänlihassairaus ja sydänlihastulehdus, jotka aiheuttivat lopulta sydämen pysähtymisen.

Splash
Splash
Splash