Kim Kardashianin rento tyyli – näyttäytyi harvinaisessa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu seksikkäästä tyylistään, jossa hän haluaa esitellä upeaa tiimalasivartaloaan. Nainen on kertonut vannovansa kurveja muotoilevien ja silottavien spandex-tukisukkahousujen ja alusvaatteiden nimeen. Nyt hän kuitenkin pukeutui yllättävän rennosti.

36-vuotias Kim Kardashian nähtiin hänen siskojensa Khloen ja Kourtneyn kanssa San Franciscossa. Naiset olivat pukeutuneet kylmän sään vuoksi lämpimästi, mutta Kim erottui siskoistaan kuitenkin täysin omalla rennolla tyylillään. Naisen yllä nähtiin oloasu, jossa oli harmaat collegehousut, huppari, iso valkoinen takki ja harmaa pipo.

Kim Kardashian on aiemmin myöntänyt, että hänen ja Kanye Westin muuttaessa yhteen aviomies halusi käydä läpi ja uusia naisen vaatekaapin sisällön täysin. Tämän jälkeen Kimin yllä onkin nähty melko neutraaleja värejä, ja esimerkiksi seksikkäät eläinkuosit on unohdettu pukeutumisesta täysin.

Splash
Splash
Splash