Leijonan luola -kilpailija pidätetty – epäillään kokaiinirinkiin kuulumisesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Leijonan luola -televisioformaatissa kilpailijat yrittävät esitellä omia liikeideoitaan pääomasijoittajista koostuvalle raadille. Nyt yksi sarjan yhdysvaltalaisessa versiossa esiintyneistä kilpailijoista on pidätetty huumeratsian yhteydessä.

Yhdysvaltojen Leijonan luola, eli Shark Tank -ohjelmassa mukana ollut John DePaola pidätettiin viikonloppuna kokaiinirinkiin kuulumisesta epäiltynä. New Jerseyssä tapahtunut pidätys oli osa suurta Operation Snowball -nimistä kokaiiniratsiaa.

DePaola oli yksi yhdeksästä pidätetystä. TMZ-sivuston mukaan viranomaoset takavarikoivat kokaiinia yli 700 gramman verran.

John DePaola esiintyi Yhdysvaltojen Leijonan luola -sarjassa vuonna 2014. Hän oli mukana esittelemässä sijoittajille kuivumiselta ehkäiseviä pensselisuojia.

Lori Greiner kiinnostui udeasta, ja tarjosi DePaolalle sekä hänen serkulleen ja ystävälleen 200.000 dollaria idean toteuttamiseksi. Pensselisuojista tuli hittituote, ja niitä on myyty yli 14 000 liikkeessä ympäri Yhdysvaltoja.