Mark Wahlberg opettaa slangisanastoa – näin sujuu Bostonin murre

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Mark Wahlberg tähdittää tänä vuonna elokuvateattereihin tullutta Patriots Day -elokuvaa. Elokuva kertoo Bostonissa 15. huhtikuuta 2013 tapahtuneesta pommi-iskusta. Nyt mies opettaa huvittavalla videolla salat Bostonin slangisanastoon.

Vanity Fair -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla 46-vuotias näyttelijätähti Mark Wahlberg selittää katsojille Bostonin slangisanoja ja kertoo alueen murteesta. Murresanat eivät näytä tuottavan miehelle minkäänlaisia ongelmia vaan niiden selitykset tulevat heti kuin apteekin hyllyltä.

Patriots Day -elokuvan lisäksi mies näyttelee myös vielä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa All The Money in the World -elokuvassa, joka kertoo nuoren tytön kidnappauksesta. Miehellä riittää töitä ja Mark Wahlberg onkin tienannut viimeisten 12 kuukauden aikana 68 miljoonaa dollaria, mikä on antanut hänelle Hollywoodin kovapalkkaisimman miestähden tittelin.