Motivaatiota elämäntapamuutokseen? Tässä Khloe Kardashianin neuvot

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian sai vuosi sitten uuden televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian on osoittautunut ohjelmaformaattiin juuri sopivaksi juontajaksi, koska hän itse laihdutti vaikean eron jälkeen noin 16 kiloa ja on nyt elämänsä parhaassa kunnossa.

Revenge Body With Khloe Kardashian -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin menestyksekäs, että ohjelmasta on nyt tehty myös toinen tuotantokausi. Nyt E! Enertainment on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa kuullaan koostettuna miten Khloe Kardashian ja kunto-ohjaajat ovat motivoineet ohjelmaan päässeitä ihmisiä.

Moni kaipaa terveellisempää elämää aloittaessaan motivaatiota ja kannustusta. Ohjelma tarjoilee sitä katsojille suuren annoksen, ja nyt videolla nähdäänkin jaksojen motivoivimmat lausahdukset. Ohjelman toisen tuotantokauden jaksot ovat alkaneet Yhdysvalloissa 10. joulukuuta, ja jakso jaksolta yhteensä 17 ihmistä käyvät läpi Kardashianin suunnitteleman muodonmuutoksen.