Tanssiva kissa ihastuttaa verkossa – paremmat liikkeet kuin monilla ihmisillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia esimerkkejä siitä millainen voima musiikilla on. Musiikki saa kaikenikäiset ihmiset tanssimaan ja monissa tapauksissa myös eläimet lähtevät liikkumaan rytmin mukana. Tällä kerralla videolla nähdään hauska kissa, joka tanssii omistajansa pienellä avustuksella.

Facebookissa on alkanut leviämään hauska video, jossa nähdään menevän musiikin tahdissa tanssiva kissa. Kissa ei välttämättä ole täysin itse vastuussa tanssimisesta, mutta se ei näytä sitä juuri vastustelevankaan.

Kissa makaa selällään omistajansa sylissä omistajan liikutellessa sen tassuja. Kissa näyttää jopa pystyvänsä rentoutumaan samalla kun omistaja liikuttelee vauhdikkaasti sen etutassuja musiikin mukana. Kissan tanssiliikkeet ovat todella huvittavia kun kissa hieroo välillä vatsaansa ja heiluttelee tassujaan ilmassa.

Kpop Cat Dancing

When a cat dances better than you.

Publié par 9GAG sur lundi 18 décembre 2017