Uskomaton Jenga-liike videolle – kuinka tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myös huojuvana tornina tunnettu Jenga-peli on omiaan tuomaan jännitystä peli-iltoihin. Tornin muuttuessa jatkuvasti huterammaksi myös pelisessio käy joka kierroksella piinaavammaksi.

Instagramissa jaetulla videolla nähdään uskomaton tilanne, jota ei ole suotta kutsuttu kaikkien aikojen parhaaksi Jenga-liikkeeksi. Siinä kalifornialainen mies vaikuttaa uhmaavan painovoimaa pelin aikana.

Pelaaja vetää yksinäisen palikan pois keskeltä tornia. Kaiken järjen mukaan palikan poistamisen olisi pitänyt kaataa koko torni. Sen päällä olleet osat kuitenkin tippuvat täydellisesti alaspäin, ja torni jää seisomaan paikoilleen.

– Serkkuni on ilmeisesti jengavelho, videon Instagramissa jakanut Nick Pease kirjoitti.