Bikinimallit riisuivat rannalla – tietenkin joulun kunniaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Tuomaroinnin sijaan Claudia tunnetaan kuitenkin ympäri maailmaa näyttävänä bikinimallina.

Suureksi Suomen ystäväksi Staran haastattelussa taannoin tunnustautunut Claudia lähetti nyt perinteiset jouluterveisensä Staran lukijoille poseerattuaan Miami Beachin rannalla seksikkäissä jouluasuissa yhdessä ystävänsä Melissa Lorin kanssa. Lopulta neitokaiset päättivät riisua yläosansa ja makoilla rantahiekalla yläosattomissa.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Ulora Photography
Ulora Photography
Ulora Photography
Ulora Photography
Ulora Photography