Isän ja tyttären hulvaton autokaraoke nettihitiksi – tästä mallia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The LaBrant Family ihastuttaa Facebookissa hauskoilla videoilla, joista moni lähtee leviämään sosiaalisessa mediassa. Perheen hassuttelua seuraakin jo yli 272.000 ihmistä, jotka odottelevat aina innoissaan perheen julkaisemaa uutta videosisältöä.

Perheenisä on kuvannut neljävuotiaan tyttärensä kanssa videon, jossa kaksikko laulaa ja tanssii autossa useiden erilaisten hittikappaleiden tahtiin. Isällä ja tyttärellä on yllään aina musiikkiin sopivat vaatteet ja asusteet, ja kumpikin eläytyy kunnolla laulamaan kappaleiden mukana.

Monet ihmiset rakastavat autossa laulamista ja innostuvat aina siitä kun he kuulevat suosikkikappaleensa radiosta. Ehkä tämän vuoksi ihmiset ovatkin samaistuneet hauskaan videoon, jota on sen vuoksi jaettu Facebookissa eteenpäin jo yli 448.000 kertaa.

TRY NOT TO CRY

4 YEAR OLD DAUGHTER AND DADDY DO CUTEST CARPOOL KARAOKE EVER!!!

Publié par The LaBrant Family sur mercredi 1 novembre 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.