Brittikaunotar kuin miesten päiväunista – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista.

Eilen Kimberley Garner kuvattiin viettämässä joululomaansa Karibialla, jossa hän nauttii vapaa-ajastaan yhdessä ystäviensä kanssa. Miesten päiväuni kuvattiin nyt rantavedessä, jossa hän viihtyi mela kädessä sup-laudalla touhuten.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash