Kissa ihastui sarvikuonoihin – harvinainen näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarvikuonot ovat heti elefanttien jälkeen suurimpia nisäkkäitä, jotka voivat painaa jopa 3.600 kiloa. Sarvikuonojen ulkonäkö on melko hurja niiden suurten sarvien vuoksi, mutta erästä rohkeaa kissaa sarvet tai eläimen suuri koko eivät kuitenkaan pelottaneet.

Verkossa on nähty paljon videoita, joissa eri eläinlajien edustajat ovat ystävystyneet siitä huolimatta, että eläimistä toinen voisi olla oikeasti toisen saalis. Tällä kerralla videolla nähdään suloinen tilanne, jossa musta kissa on lähestynyt sarvikuonoemoa ja sen poikasta.

YouTube-videolla nähdään miten sarvikuonoihin ihastunut kissa viettää sarvikuonoemon ja poikasen kanssa aikaa. Kissa puskee hellästi itseään poikasta vasten, minkä jälkeen se menee tekemään saman vielä sarvikuonoemollekin. Kissa näyttää pitävän sarvikuonoja kuin perheenään, jonka näkemisestä kissa iloitsee.