Koira söi salaa perheen joulukalkkunan – ei kyennyt enää liikkumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nähty vuosien varrella lukemattomia tapauksia, joissa lemmikkikoirat ovat syöneet perheiden jouluherkkuja ennen kuin ihmiset ovat päässeet nauttimaan niistä joulupöydässä. Ei ole lainkaan harvinaista, että esimerkiksi kinkku päätyy koirien suuhun muun perheen nukkuessa.

Nyt Yhdysvalloissa on nähty samanlainen tapaus, jossa David Barrettin perheen lemmikkikoira päätti järjestää omat joulujuhlansa ennen ihmisiä. Se nimittäin ryhtyi herkuttelemaan toden teolla perheen paistamalla kalkkunalla, joka päätyi lopulta kokonaisuudessaan pienen koiran suihin.

Perheen herätessä jouluaamuna ei Bubba-niminen chi apso -koira kyennyt salaamaan tekoaan, sillä kalkkuna oli poissa ja koira poissaoleva. Se ei nimittäin kyennyt enää lainkaan liikkumaan, koska vatsa oli niin täynnä perheen jouluherkkua. Perhe julkaisi koiran kuvan sosiaalisessa mediassa, jossa siitä on tullut valtaisa somehitti. Perhe sai lopulta uuden paistetun kalkkunan sukulaiseltaan, joten joulu oli pelastettu.