Kristen Stewart estottomana punaisella matolla – rohkea asu paljasti rintaliivit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvista monille tunnetuksi tullut näyttelijä Kristen Stewart on jo useamman vuoden ajan ihastuttanut tapahtumien punaisilla matoilla näyttävällä tyylillään. Yleensä Stewartin asuvalinnat ovat olleet melko maskuliinisia, mutta nyt nainen päätti vilauttaa kameroille rintaliivejään.

27-vuotias Kristen Stewart asteli Los Angelesissa ELLE Women In Hollywood Awards -palkintogaalan kuvausseinälle upeassa kukkakuosisessa asussa. Asuun kuului housut ja jakku, joka oli jätetty auki. Jakun alta Stewart paljasti yksityiskohtaiset pitsirintaliivinsä, joissa oli paljon pieniä näyttäviä yksityiskohtia.

Twilight-elokuvan fanit ovat seuranneet jo pitkään näyttelijä Kristen Stewartin suhdekoukeroita sen jälkeen kun hän erosi Robert Pattinsonista. Komistuksen jälkeen Stewart on seurustellut julkisesti vain naisten kanssa. Tällä hetkellä Kristen Stewart asuu yhdessä Victoria’s Secret -enkelin Stella Maxwellin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash