Pokemon-esitys keskeytyi karusti – katsoja raahasi Pikachun kentältä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Koreassa vietettiin hiljattain Pokemon World Festival 2017 -nimistä tapahtumaa. Yksi yllättävistä momenteista koettiin kesken tanssiryhmän esityksen, kun katsomosta areenalle juossut mies näytti kidnappaavan yhden tanssijoista mukaansa.

Mashable uutisoi erikoisesta tapauksesta, jossa valkopaitainen mies ryntäsi tanssiryhmän keskelle korealaisilla festivaaleilla. Ryhmä Pikachu-asuihin pukeutuneita tanssijoita esiintyi festivaaliyleisölle, kun yhtäkkiä eturivissä olleen tanssijan Pokemon-asu alkoi lyhistyä kasaan. Mies hyppäsi eturivissä olleen Pikachun luokse.

Mies tarttui hahmoa kainaloiden alta ja raahasi mukanaan sivummalle. Tarkoituksena ilmeisesti oli se, että puku ei menisi kasaan yleisön edessä. Turvamiehet säntäsivät kuitenkin paikalle luullen, että valkopaitainen mies yritti kidnapata Pikachua. Muut tanssijat eivät ilmeisesti huomanneet merkillistä tilannetta, koska he jatkoivat esitystä välikohtauksesta huolimatta. Tanssija palasi myöhemmin esitykseen ehjän puvun kera.