Uudet viikkaustavat videolla – nämä haltuun joulusiivouksessa!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat hamstrata vaatekaappinsa täyteen vaatteita, joista kuitenkin pitää vain murto-osaa. Nyt on trendinä karsia ylimääräiset tavarat ja esineet pois kodista sekä elää mahdollisimman minimalistisesti. Vaatekkappeihin voi saada tilaa pelkästään oikeanlaisen viikkaamisen avulla.

Blossom-sivusto esittelee Facebookissa videon, jolla näytetään kuusi loistavaa viikkaustapaa. Villapaidat ja hupparit viikataan siististi paketiksi yksinkertaisen ohjeen avulla. Siten paidat voi sijoittaa vaikkapa laatikkoon vaatehyllyn sijaan, sillä helman resori pitää pakettia kasassa. Farkut ja housut sen sijaan rullataan tiiviiksi paketiksi ja sujautetaan lopulta housun toisen puntin sisään, jotta käärö ei lähtisi purkautumaan.

Kierittämistekniikkaa kannattaa käyttää myös matkalle lähtiessä. Laukkuun voi saada lisätilaa farkkujen viedessä kolme kertaa tavallista vähemmän tilaa rullalla ollessaan. T-paitojen viikkaamisessa käytetään ammattilaisten suosimaa tekniikkaa, ja kauluspaidan taittelemisessa hyödynnetään aikakausilehteä oikean koon saavuttamiseksi. Ohuet neuleet voi ripustaa henkariin kulmittain perinteisen tyylin sijaan.

https://www.facebook.com/FirstMediaBlossom/videos/10155894084094586/