Povipommi ahtoi kurvinsa niukkaan asuun – nyt olivat saumat kovilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Blac Chyna on noussut Kardashianien perheen vanavedessä julkisuuteen ja äskettäin hän oli jopa haastamassa perhettä oikeuteen oman realitysarjansa kuvausten perumisen vuoksi. Lopulta hän ymmärsi luopua kanteesta oikeudessa.

Nyt Blac Chyna kuvattiin kurvikkaana poistumassa LA Live -ohjelman tiloista Los Angelesissa. Hän oli ahtanut muhkeat kurvinsa niukkaan asuun, joka näytti olevan ratkeamaisillaan.

Taannoin Blac Chynan kerrottiin saavan oman televisiosarjansa Kardashianien kanssa kilpailevalta kanavayhtiöltä. Ohjelmasta tai sitä esittävästä televisiokanavasta ei ole paljastettu enempää tietoja julkisuuteen, mutta lehtitietojen mukaan ensimmäinen jakso kuvataan jo uudenvuodenaattona. Chynan kerrotaan tienaavan omasta sarjastaan miljoonasumman.

Splash
Splash
Splash
Splash