Mikä bikinivartalo! Maisa Torppa rannalla Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Maisa Torppa on ollut vuosien varrella otsikoissa monista syistä, kuten esimerkiksi niin sanotussa tissigatessa. Kohu sai alkunsa, kun Torppa ylisti blogissaan suuria rintoja ja haukkui pienirintaiset naiset vertaamalla heitä pienimunaisiin miehiin.

Viime aikoina Maisa Torppa on kuitenkin pysytellyt erossa suuremmista kohuista ja keskittynyt muihin asioihin. Hän on julkaissut kuitenkin edelleen sosiaalisessa mediassa upeita kuviaan eri puolilta maailmaa. Tällä kertaa Torppa esittelee upeaa vartaloaan niukoissa bikineissä Miamin South Beachin rannalla.

My kind of ”happy holidays”🎄

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

🐳😎☀️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Sunday ⭐️ @amadastore.finland

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

✖️✖️✖️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on