Täydelliset naiset -tähti putkaan – murtautui hotellihuoneeseen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut tähti Luann de Lesseps pidätettiin. Poliisi pidätti alkoholin vaikutuksen alaisena olevan Lessepsin sen jälkeen kun nainen oli murtautunut yhteen huoneeseen The Colony -hotellissa.

Luann de Lesseps oli murtautunut vieraan miehen kanssa hotellihuoneeseen siitä huolimatta, että hänellä oli ollut oma huone toisessa kerroksessa. Kun poliisi oli saapunut paikalle, Lesseps oli löytynyt huoneen sängyltä seuralaisensa kanssa. Lesseps oli vastustanut poliisia ja lopulta yrittänyt lukittautua huoneeseen.

Luann de Lesseps oli Daily Mail -sivuston mukaan lyönyt yhtä poliisia ja uhannut tappaa poliisin samalla, kun nainen oli yrittänyt poistua tapahtumapaikalta. Lopulta poliisi oli laittanut naisen käsirautoihin ja tuonut poliisilaitokselle, josta hänet oli laitettu putkaan rauhoittumaan.

Naisen rikoksista pahin tässä tilanteessa oli murtautumisen lisäksi poliisin vastustaminen ja lyöminen, josta Yhdysvalloissa voi saada vankeutta jopa viisi vuotta. Lesseps on pyytänyt käytöstään julkisesti anteeksi. Hänen tapauksensa käsitellään oikeudessa noin kuukauden kuluttua.

Splash News
Splash News