Yksinhuoltaja ikuisti historiallisen upean kuvan kuninkaallisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara julkaisi äskettäin valokuvia Britannian kuninkaallisten vierailusta joulukirkossa. Paikalla oli runsaasti ammattikuvaajia, mutta nyt on paljastunut, että eräs yksinhuoltajaäiti onnistui ikuistamaan kaikkein upeimman kuvan koko tilaisuudesta. Ja tienaa sillä nyt rahaa.

Norfolkissa asuva Karen Anvil oli seuraamassa kuninkaallisia Sandringhamissa, kun prinssit puolisoineen kävelivät hänen edestään. Anvil huusi innoissaan ja toivotti heille hyvää joulua, jolloin kolme neljästä kuninkaallisesta katsoi hymyillen suoraan hänen kameraansa. Nainen huomasi kuvan olevan mainio ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa.

Hetken kuluttua Karen Anvil huomasi, että kuva sai valtaisan somesuosion ja se alkoi kiinnostaa myös lehtiä. Samalla yksinhuoltaja ymmärsi, että hän voisi ansaita upealla kuvallaan rahaa, koska ammattikuvaajat eivät olleet onnistuneet ottamaan yhtä hyvää kuvaa nuorista kuninkaallisista. Nyt Anvil on myynyt kuvaa edelleen ja toivoo voivansa maksaa saamillaan rahoilla 17-vuotiaan Rachel-tyttärensä opiskeluja.