Huippukokki opetti kissaa leipomaan – lemmikistä tuli mestarileipuri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita, joissa kissat näyttävät leipovan tassuillaan. Tämän taidon avulla ne ovat hieroneet lemmikkitovereitaan ja antaneet pehmoleluillekin kyytiä. Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten eräs kissa on oppinut tämän taidon.

Omistaja on laittanut kissansa eteen näytön, jossa pyörii televisiokokki Gordon Ramsayn ruokaohjelma. Videolla Ramsay neuvoo katsojia tekemään suklaadonitseja ja alustaa taikinaa vaivaten sitä käsillään. Kissa näyttäisi seuraavan ohjeita tarkkaavaisesti perässä.

Kissa leipoo omaa pehmoista tyynyään ja näyttää vaivaavan sitä kuin taikinaa. Lemmikki on todella huvittava näky painellessaan tyynyä pienillä tassuillaan samalla kun Gordon Ramsay kertoo rauhallisella äänellä miten donitsitaikina valmistuu.