Pariskunta käytti UAV-kopteria huumekauppoihin – lopulta juuri se paljasti heidät

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kauko-ohjattavien lennokkien tarjoamista mahdollisuuksista eivät ole kiinnostuneet ainoastaan laillista elinkeinoa harjoittavat tahot. Nyt Kaliforniassa on pidätetty UAV-kopteria huumekaupassa käyttänyt pariskunta.

Riversidessä asuva pariskunta oli käyttänyt lennokkia toimittaakseen huumeita läheisellä parkkipaikalla odottaneille asiakkaille. Tämän jälkeen asiakkaat ajoivat heidän kotinsa ohi heittääkseen rahaa parin nurmikolle.

Poliisit saivat vihiä asiasta pariskunnan naapureilta. Heidän kotoaan löydettiin muun muassa amfetamiinia, fentanyyliä ja LSD:tä. Associated Press -uutistoimiston mukaan pariskuntaa syytetään huumeiden hallussapidosta, niiden kauppaamisesta ja heidän 9-vuotiaan lapsensa hengen vaarantamisesta.