Ravintolan asiakas pidätettiin – soitti hätänumeroon liian pienestä annoksesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuten useimmat aikuiset tietävät, hätänumerot ovat tarkoitettu vain todellisia vaaran tai hädän tilanteita varten. Näihin tilanteisiin ei lasketa esimerkiksi ruoan heikkoa laatua ravintolassa.

51-vuotias mies pidätettiin taannoin Floridan Stuartissa turhasta hätänumeroon soittamisesta. Hän oli soittanut kahdesti 911-numeoon valittaakseen ruokansa tasosta Crabby’s Seafood Shack -ravintolassa.

Simpukoita tilannut asiakas valitti ensin ravintolan henkilökunnalle annoksensa pienestä koosta. Ravintola tarjosi hänelle uuden annoksen simpukoita ilmaiseksi, mutta tämäkään ei riittänyt. Niinpä mies soitti hätänumeroon.

– Tilasin jotain, ja annos oli äärimmäisen pieni, asiakas kuvaili puhelun aikana.

Asiakasta neuvottiin olemaan soittamatta hätänumeroon muuten kuin todellisen hädän hetkellä. Pian mies kuitenkin soitti 911-numeroon uudelleen. Asiakkaan mukaan hänen soittonsa ei-kiireellisten tapausten numeroon ei ollut mennyt läpi.

TCPalm-sivuston mukaan asiakas pidätettiin, mutta hän ei joutunut putkaan. Häntä tullaan syyttämään oikeudessa hätänumeron väärinkäytöstä.