Tallulah Willis on upea näky bikineissä – kuva on omistettu kiusaajille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret. Nyt 23-vuotias Tallulah Willis päätti esitellä Instagram-seuraajilleen hänen upeaa bikinivartaloaan kun hän oli kastautumassa kylmässä joessa.

Tallulahilla on hyvä itsetunto eivätkä muiden rumat sanat ja kritisointi tunnu naisen mieltä enää painavan. Teini-ikäisenä muiden ihmisten suusta kuuluneet nimittelyt ovat jääneet kuitenkin kaunottaren muistiin, koska hän haluaa omistaa bikinikuvan kiusaajilleen.

Tallulah tietää itsekin näyttävänsä hyvältä kirjoittaessaan otoksen kuvatekstiksi: ”Tämä kuva on omistettu kaikille niille, jotka ovat haukkuneet minua rumaksi kun olin 13-vuotias”. Teini-ikäisinä nuoret naiset kokevat paljon ulkonäköpaineita ja arvostelevat muiden lisäksi myös itseään, minkä vuoksi muiden ilkeät sanat voivatkin jäädä vahvasti kummittelemaan. Onneksi Tallulah näyttää kuitenkin pystyneen jättämään kiusaajien sanat taakseen.

dedicated to everyone who called me ugly at 13 ☺️

A post shared by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on

tag yrself; I’m a Rumer

A post shared by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on