Stara Tallulah Willis

Viihdeuutiset

Raju tempaus! Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär ajoi päänsä kaljuksi

Näyttelijälegenda Bruce Willisin ja näyttelijätär Demi Mooren tytär Tallulah on hiljattain muuttanut radikaalisti hiustyyliään. Neitokainen nimittäin ajoi kaiken pois ja jakoi videon Instagramissaan. Monet ovat huomanneet, että nuoren naisen tempaus muistuttaa Sotilas Jane -elokuvassa nähtyä kohtausta, jossa päähenkilöä näyttelevä Demi Moore ajelee päänsä kaljuksi.

me

A photo posted by tallulah (@buuski) on

Neitokaisen isosisko Rumer jakoi kuvan Tallulahista kaljupäisenä ja kirjoitti kuvatekstiksi GI Jane, viitaten äitinsä tähdittämään Sotilas Jane -elokuvaan. Monet ovat ihmetelleet tytön tempausta, mutta perheenjäsenet ovat hehkuttaneet neidon kuvia ja kehuneet häntä kauniiksi. Daily Mail -lehden mukaan Tallulahilla on ollut rankka syksy, sillä neitokainen on kärsinyt päihdeongelmien lisäksi mielenterveysongelmista. Nuorella naisella on todettu dysmorfinen ruuminkuvan häiriö, josta on seurannut syömishäiriö.

Ongelmainen Tallulah Willis on kuitenkin saanut kaiken mahdollisen tuen perheeltään ja heidän mielestään hiusten ajelu on ollut askel suuntaan, jossa neito oppii tuntemaan itsensä uudesta näkökulmasta. Rumer Willis on kertonut olevansa erittäin läheinen nuoremman siskonsa kanssa ja kertonut Tallulahin voivan nykyään paremmin kuin aiemmin. Myös Tallulah on kertonut alkaneensa nauttia elämästä pitkästä aikaa ilman päihteitä.

luv u proud of u cant wait to hear you sing my precious songbird @ruelarue

A photo posted by tallulah (@buuski) on

I rule.

A video posted by tallulah (@buuski) on

Viihdeuutiset

Bruce Willisin 20-vuotias tytär rentoutui bikineissä

Toimintatähti Bruce Willisin tyttäret ovat viime aikoina olleet runsaasti esillä mediassa. Tunnetuin näyttelijän tyttäristä lienee useita televisiorooleja tehnyt Rumer Willis, mutta myös Tallulah-tytär on päätynyt viime aikoina viihdelehtien otsikoihin.

Nyt Tallulah Belle Willis on jakanut Instagramissa kuvia, joissa hän otaa rennosti. Otoksissa bikineihin sonnustautunut 20-vuotias neitokainen ottaa aurinkoa ja nauttii ravitsevasta ranskanperuna-ateriasta tupakan kera.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.

Ladataan

ANIMALSTYLEFRIESxLACMA

Näytä Instagramissa