Alessandra Ambrosio nautiskeli pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin syksyn aikana tiuhaan tahtiin kuntosalilla, kun hän valmistautui uransa viimeiseen Victoria’s Secretin muotinäytökseen. Lavalla Ambrosio jätti jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, mutta on silti edelleen huippukunnossa.

Nyt Alessandra Ambrosio nähtiin Brasiliassa Florianopolisin rannalla lomaillessaan ystäviensä kanssa ennen uuttavuotta. Mallikaunottarella oli yllään pienet kolmiobikinit, jotka korostivat naisen hoikkaa vartaloa entisestään.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News