Ryan Phillippe sai naiset sekaisin – lihaksikas näky lumisateessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias näyttelijä Ryan Phillippe tunnetaan muun muassa Julmia aikeita -elokuvasta ja viime vuonna elokuvateattereihin tulleesta Shooter-nimisestä elokuvasta. Näyttelijä oli keväällä otsikoissa siksi, että hänen huhuttiin tapailevan poptähti Katy Perryä.

Nyt Ryan Phillippe on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan kuvan, joka on saanut paljon ihastelua osakseen. Kuvassa mies ihastelee ulkona satavaa lumisadetta seistessään pihalla pakkasessa vain mustat shortsit jalassaan ja pipo päässään.

Kuvassa säähän nähden melko kevyen vaatetuksen lisäksi ihmisten huomio on kiinnittynyt Ryan Phillippen todella timmiin vartaloon. Kuvassa miehen lihakset erottuvat selvästi ja käy ilmi, että miestä eivät jouluruoat juurikaan turvota.

movin snowflakes by the O-Z

A post shared by ryan (@ryanphillippe) on