Sylvie Meisin kurvit kiilsivät kosteina rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Parhaillaan Sylvie Meis viettää vuodenvaihteen lomaansa Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin eilen W South Beach -hotellin rannalla. Mallikaunotar oli pukeutunut fuksianvärisiin bikineihin, jotka eivät liikoja peitelleet.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash