Blac Chyna esitteli kurvejaan seksikkäässä alusasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Blac Chyna on noussut Kardashianien perheen vanavedessä julkisuuteen ja äskettäin hän oli jopa haastamassa perhettä oikeuteen oman realitysarjansa kuvausten perumisen vuoksi. Lopulta hän ymmärsi luopua kanteesta oikeudessa.

Nyt Blac Chyna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kolme viettelevää kuvaa, joissa hän poseerasi kameralle seksikkäässä alusasussa. Kylpyhuoneessa otetuissa kuvissa Blac Chyna esittelee kurkivasta tiimalasivartaloaan punaisessa pitsialusasussa, johon kuuluu myös näyttävä pitsikaulus.

Taannoin Blac Chynan kerrottiin saavan oman televisiosarjansa Kardashianien kanssa kilpailevalta kanavayhtiöltä. Ohjelmasta tai sitä esittävästä televisiokanavasta ei ole paljastettu enempää tietoja julkisuuteen, mutta lehtitietojen mukaan ensimmäinen jakso kuvataan jo uudenvuodenaattona. Chynan kerrotaan tienaavan omasta sarjastaan miljoonasumman.

When my @fashionnova leaves them speechless 😋 Dress | Without A Trace Lace 🌹

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

I appreciate you baby 💋 Hair | @kendrasboutique Styled | @kellonderyck

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

🌹

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on