Julia Robertsin kaikki roolit koosteena – montako näistä muistat?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Roberts tunnetaan monista onnistuneista elokuvarooleista, joista suurimpia ovat muun muassa hänen roolinsa Pretty Woman ja Erin Brockovich -elokuvissa. 49-vuotias nainen on äänestetty People Magazine -lehden äänestyksessä myös maailman kauneimmaksi naiseksi.

Jo viidettä kertaa maailman kauneimmaksi naiseksi äänestetty Julia Roberts veresteli nyt juontaja James Cordenin kanssa vanhoja muistoja. Kaksikko näytteli Cordenin keskusteluohjelmaa varten kuvatussa hauskassa osiossa kaikki naisen elokuvaroolit vuosien varrelta.

Julia Roberts palaa lukemattomiin rooleihinsa James Cordenin kanssa esitellessään vakuuttavan läpileikkauksen koko hänen urastaan. Lähes 10-minuuttisella videolla nähdään kohtauksia muun muassa Pretty Woman, Erin Brockovich ja Wonder -nimisistä elokuvista.