Khloe Kardashianin arkimeikki vain neljällä tuotteella

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on tottunut siihen, että hänen oma ehostustiiminsä tekee hänelle kauniin meikin ja laittaa naisen hiukset lähes päivittäin. Toisinaan Kardashian meikkaa kuitenkin myös itse ja haluaa antaa ihonsa hengittää käyttämällä vain muutamia tuotteita kasvojensa kaunistamiseen.

Khloe Kardashian paljasti People-sivuston mukaan, että hän käyttää itse vain hyvin vähän meikkiä meikatessaan itse itsensä. Nainen haluaa antaa hänen ihonsa hengittää, minkä vuoksi hän ei esimerkiksi käytä meikkivoidetta lainkaan silloin kun hänellä ei ole tärkeitä esiintymisiä.

Khloe Kardashian kertoi loihtivansa oman päivämeikkinsä vain peitevärin, varjostuspuuterin, ripsivärin ja nuden huultenrajauskynän avulla. Kardashian neuvookin myös hänen fanejaan käyttämään huulissaan huulipunan sijaan pelkkää huultenrajauskynää, koska se kestää paljon kauemmin huulissa.