Koditon kissa halusi ruokansa pussissa – sitten pysäyttävä syy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korealaisen eläinsuojan työntekijät ihmettelivät ruokkimaansa koditonta kissaa, joka vaikutti alkuun lähinnä nirsolta. Sen eteen tarjottujen herkkujen sijaan kissa halusi ruokansa mielummin pussiin säilöttynä.

Eläinsuojan vapaaehtoistyöntekijät ihmettelivät, miksi kissa oli niin mieltynyt noutoruokaan. Eräänä päivänä yksi heistä päätti seurata kissaa selvittääkseen, mistä oikein oli kysymys.

Vapaaehtoistyöntekijän yllätykseksi koditonta eläintä vastaan riensi pienempi punainen kissanpentu. Kävi ilmi, että kissa oli kuljettanut saamaansa ruokaa pennulleen. Poikanen oli selviytynyt ainoana hengissä viiden kissanpennun pesueesta.

Kodittomien eläinten tarinalla on onnellinen loppu, sillä sekä emokissa että sen pentu pelastettiin. Eläimet nauttivat nykyään eläinsuojan turvallisesta elämästä, lämmöstä ja ruoasta. Sydäntälämmittävä tarina on sittemmin ikuistettu Youtubessa julkaistuksi videoksi.