Lapsenvahti keksi nerokkaan keinon ottaa rennosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsenvahdin tehtävät voivat olla pahimmillaan silkkaa piinaa, jos perheen lapsi tai lapset eivät ole hyvällä päällä. Parhaissa tapauksissa työtehtävä sujuu kuitenkin mukavasti esimerkiksi lasten kanssa pelaten ja leikkien. Tai sitten lapsenvahti voi käyttää mielikuvitustaan ja ideoida.

Nyt verkossa nähdään nimittäin video, jossa lapsenvahti paljastaa miten perheen kaksi lasta saa hiljaiseksi ja pois jaloista pitkäksi aikaa. Ilmeisesti Australiassa kuvatulla videolla nuori nainen kertoo lapsille kilpailusta, jossa molemmat voivat voittaa viiden dollarin setelin.

Lapset ovat innoissaan kilpailusta, johon osallistuakseen heidän täytyy nojata otsallaan seinään, jota vasten on asetettu viiden dollarin seteli. Jos lapsi koskee seteliin kilpailun aikana tai pudottaa rahan, on hän hävinnyt kilpailun. Näin lapsenvahti saa helposti 15-20 minuuttia aikaa ottaa rennosti.