PETA: Tämä komistus on vuoden seksikkäin vegaani!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Liam Hemsworth on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa merkeissä, sillä hän erosi poptähti Miley Cyrusista vuonna 2013, mutta pari palasi keväällä yhteen. Cyrusin ja Hemsworthin kihlautumisen jälkeen huhut julkkisparin salahäistä lähtivät leviämään.

27-vuotias näyttelijäkomistus on tunnetusta veljeskatraasta nuorin. Miehen isoveljet Chris ja Luke ovat myös näyttelijöitä, jotka ovat tunnettuja monista elokuvista ja televisiosarjoista. Nyt nuorin veljes sai Daily Mail -sivuston mukaan PETA-eläinoikeusjärjestöltä tunnustuksen, kun hänet valittiin vuoden seksikkäimmäksi mieheksi.

Liam Hemsworth on hänen kihlattunsa Miley Cyrusin tavoin eläinten ystävä ja vegaani. Hemsworth saikin täysin ansaitusti PETA:lta tunnustuksen, jonka mukaan hän on Australian seksikkäin julkkisvegaani vuosimallia 2017.

#thuglife

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Nothing beats riding your horse on the beach.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on