Lippalakissa on asennetta – näyttää keskisormea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lippalakkien tarkoitus on suojata silmiä auringon häikäisevältä ja kirkkaalta valolta. Osa käyttää lippalakkia myös halutessaan piilottaa kasvonsa tai tuoda omaan asuunsa uuden elementin. Nyt videolla nähdään lippalakki, jonka avulla pystyy osoittamaan toiselle yhden tunnetilan.

Lipplakkeihin on nähty kiinnitettävän esimerkiksi hauskoja tuulettimia. Nyt lippaan on kuitenkin kiinnitetty nyrkissä oleva käsi, joka näyttää toiselle keskisormea. Videolla nähdään miten nuori tyttö käyttää lippalakkia kommunikoidessaan äitinsä kanssa.

Videolla nähdään miten Mila-niminen tyttö vastaa äitinsä kysymyksiin lippalakin avulla. Kun äiti pyytää tytärtään tiskaamaan tai tekemään läksynsä loppuun, tyttö nostaa päänsä äitiään kohti, jolloin lipassa oleva käsi nostaa keskisormen napakasti pystyyn.

If You Could See Inside A Child's Mind

Finally, a hat that expresses how I really feel…

Publié par LADbible sur mardi 17 octobre 2017