Mariah Carey valittaa: ”Minulla on huono itsetunto!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Mariah Carey on yksi Yhdysvaltojen eniten levyjä myyneistä muusikoista. Naisen ura ei kuitenkaan aina ole ollut silkkaa luksusta tai ensiluokkaista. Myös hän on joutunut kulkemaan pitkän ja kivisen tien maineeseen päästäkseen.

– Minusta tuntuu, että olen saman arvoinen kaikkien muiden ihmisten kanssa. Minulla on aina ollut huono itsetunto, eikä ihmiset tunnu huomaavan sitä. En aina tiedosta arvoani, popdiivana tunnettu laulaja vuodattaa Page Sixille.

Vaikka nainen on tänä päivänä glamourista nauttiva maailmanluokan julkkis, oli hänen lapsuutensa ja nuoruutensa täynnä epävarmuutta. Hän kertoo selvinneensä lapsuudestaan musiikin avulla. Silti edelleen, hän tunnustaa pitävänsä yllään tietynlaista suojamuuria ja kyseenalaistaa lähelleen pääsevät ihmiset.

#VivaLasPaper

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on