Tyttö leikki jaguaarin kanssa – kissapeto luuli ruoaksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon säikäyttäviä tilanteita, joissa eläintarhassa asustelevat petoeläimet yrittävät hyökätä vierailijoiden päälle omasta aitauksestaan. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa jaguaari luultavasti ajatteli saavansa lounaaksi pikkutytön samalla kun se vietti aikaansa lasin toisella puolella suoraan lasten edessä.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pikkutyttö ajattelee leikkivänsä jaguaarin kanssa. Eläintarhassa lasin takana oleva jaguaari on hyvin kiinnostunut pikkutytöstä, mutta kiinnostus ei luultavasti johdu siitä, että se kaipaisi itselleen leikkiseuraa.

Perheen äiti on kuvannut suloiselta vaikuttavaa tilannetta videolle vaikka hän onkin pelännyt, että aitauksen lasi saattaisi pettää. Äiti kuitenkin ajatteli tyttären ja hänen ystäviensä saavan ainutlaatuisen muiston itselleen tästä leikkihetkestä jaguaarin kanssa.