Blake Lively juoksi haastattelusta toiseen – seitsemän asua päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias näyttelijätär Blake Lively on saanut miehensä Ryan Reynoldsin kanssa kaksi lasta. Pariskunnan nuorin lapsi syntyi viisi kuukautta sitten, mutta Blake Lively on jo todella hyvässä kunnossa fyysisesti. Nyt näyttelijätär nähtiin tekemässä promootiota hänen uudelle elokuvalleen New Yorkissa.

Näyttelijätär osasi todella ottaa yhdestä päivästä kaiken irti hoitaessaan monta esiintymistä saman päivän aikana. Blake Lively nähtiin saman päivän aikana eri puolilla New Yorkia seitsemässä eri asussa. Esiintymiset liittyivät uuden All I See Is You -elokuvan markkinointiin.

Blake Lively juoksi haastettelusta toiseen koko päivän ja vaihtoi näyttäviä asuja jokaisen paikan välillä. Lively nähtiin ennen virallista ensi iltaa muun muassa keltaisessa asussa, harmaassa ruudullisessa jakkupuvussa, jumpsuitissa ja kahdessa eri mekossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash