Brooklyn Beckham tatuoi onnennumeronsa sormeen – isän pelipaidan numero

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beckhamien perhe on todella läheinen ja heistä jokainen tukee toisiaan todella näkyvästi sosiaalisessa mediassa. Nyt 18-vuotias poika Brooklyn Beckham päätti tatuoida hänen isänsä pelinumeron omaan sormeensa.

Brooklyn Beckham on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että numero seitsemän on hänen onnen numeronsa. Se on samalla myös juuri se numero, joka paidassaan hänen isänsä David Beckham pelasi jalkapalloa todella menestyksekkäästi ennen uransa lopettamista.

Valokuvaajanuorukainen otti onnekkaan tatuointinsa hänen vasemman kätensä pikkusormeen ja esitteli sitä ylpeänä omalla Instagram-kanavallaan. Brooklyn tatuoi myös click-sanan hänen oikean käden etusormeen, jolla hän painaa kameransa laukaisinta.

@evantattoo

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on