Kimi Räikkönen julkaisi suloisen perhekuvan – valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen moottoriurheilun supertähti Kimi Räikkönen tunnetaan siitä, ettei hän jaa kovin mielellään yksityiselämäänsä julkisuudessa. Tähän saakka perheen tekemisiä onkin saanut seurata lähinnä Minttu-vaimon sosiaalisten median kanavien kautta. Äskettäin Kimi kuitenkin yllätti ja liittyi Instagramiin.

Eilen Kimi Räikkönen toivotti seuraajilleen hyvää uuttavuotta suloisella perhekuvalla, jossa hän poseeraa nauravaisena yhdessä Minttu-vaimonsa ja lastensa kanssa. Kuvasta muodostui nopeasti valtava kansainvälinen nettihitti, sillä siitä on tähän mennessä tykätty jo yli 110.000 kertaa. Yhteensä Räikköselle on tullut muutamassa päivässä jo 272.000 Instagram-seuraajaa.

Happy New Year.

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on